Personatges: Druides de l’Etern Equilibri

Els druides eren els sacerdots dels bosquerols que seguien la religió de l’etern equilibri, una de les religions de Laplana. Tots els bosquerols eren creients, i sentien una gran veneració pels seus sacerdots.

Druida durant una cerimònia

Druida durant una cerimònia

Personalitat

Varia molt d’un druida a un altre, però tots tenen com a mínim una sensibilitat alta (3/5), ja que necessiten una forta empatia amb la natura.

Estadístiques

Habilitats

Les habilitats d’un druida depenen dels seus interessos, però tots tenen algunes habilitats relacionades amb la natura. Un druida ha de dominar totes aquestes habilitats com a mínim a nivell competent (3/5).

 • Actuar -> Cerimònies.
 • Descobrir -> Petjades.
 • Interactuar -> Convèncer, Intimidar, Liderar o Seduir.
 • Liderar -> Animals.
 • Ocultar -> Amagar-se.
 • Saber/Conèixer -> Religió druídica.
 • Saber/Conèixer -> Plantes, Animals, Minerals…
 • Sobreviure -> Bosc.

Poders

Els druides poden aprendre a parlar amb els animals, les plantes o els objectes de la natura. Parlar amb les plantes és una sola habilitat, igual que parlar amb els objectes. Per parlar amb els animals cal una habilitat per cada tipus d’animals: depredadors, herbívors, aus carronyaires, etc. (vegeu la Great chain of being per trobar més exemples). Els druides aprenen almenys una habilitat d’idioma a nivell competent (3/5).

 • Comunicar-se -> Animals, Vegetals, Minerals.

Conjurs

Per saber tots els detalls sobre la màgia druídica, consulteu els sistemes de màgia de FIVE (carpeta de Drive). Aquest sistema es basa en dues habilitats, que tot druida ha de tenir com a mínim a un nivell competent (3/5).

 • Invocar -> Torcan el Creador: el druida pot invocar l’ajuda de Torcan, el pare de la natura. La dificultat varia segons el tipus de favor que es demana i les condicions de la cerimònia. El druida pot demanar pràcticament qualsevol cosa sempre que entri dins d’allò que pot considerar-se natural (provocar un terratrèmol ho és, tornar-se invisible no).
 • Saber/Conèixer -> Torcan el Creador: el druida pot saber-ho gairebé tot sobre els éssers de la natura. La dificultat varia segons la distància a la qual es troba l’objecte del conjur, i també segons les condicions de la cerimònia.

Cal tenir en compte que cap d’aquestes dues habilitats pot tenir un nivell més alt que les habilitats Saber/Conèixer -> Religió druídica i Personalitat -> Sensibilitat.

Mencions

La imatge de dalt és de S.R. Meyrick and C.H. Smith, dins l’obra The Costume of the Original Inhabitants of the British Islands, està extreta de la wikipèdia i pertany al domini públic.

Anuncis

Quant a Roger Trobanoms

Roleplaying Master, playing Fate Core in a Medieval fantasy setting of his own creation.
Aquesta entrada s'ha publicat en FIVE, Laplana, Personatges i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s