Organitzacions: el Culte Negre

En aquesta entrada descriurem el Culte Negre. Utilitzarem la plantilla de Gnome Stew Quick and Dirty NPC Organization Template. És la primera vegada que l’utilitzem i servirà per veure si ens funciona.

Símbol del culte a la Foscor

Símbol del culte a la Foscor

  • Nom dels seguidors: foscos, obscurs, nocturns.
  • Resum: es tractava d’un culte religiós a la deïtat de la foscor. Els foscos participaven del culte per al benefici propi, ja que la foscor els proporcionava poders; a canvi, assistien a les misses negres i participaven en missions encarregades per la Foscor.
  • Objectius: l’objectiu del culte era enfosquir el món, literal i metafòricament. Per aconseguir-ho, necessitava com més seguidors millor participant en les seves misses negres. Durant un temps ho va aconseguir, segles abans, i va ser el responsable de la Gran Nit. Després es va mantenir en hores baixes, esperant temps millors.
  • Localització: el culte es trobava estès per tot el planeta Montorcan. A Laplana estava localitzat en un temple subterrani prop de la ciutat de Maisandres, al comtat de Mir. Els seus membres l’anomenaven el temple de la foscor. Hi havia altres  llocs de Montorcan on el culte encara era majoritari i no s’hi veia mai la llum del dia.
  • Membres: durant la Gran Nit era el culte principal en algunes ciutats, i els seus membres eren persones rellevants i conegudes de la societat. Posteriorment, quan el culte estava en la clandestinitat, els seus membres eren persones anònimes; algunes eren d’elevada posició, però la majoria eren lladres, estafadors i altres criminals que utilitzaven els poders de la foscor per delinquir sense ser descoberts. Una petita part dels membres eren sacerdots o aspirants a sacerdots, i vivien permanentment al temple.
  • Recursos: al temple hi havia tresor abundant, provinent de les millors èpoques i de les víctimes que se sacrificaven. Si calia, es podia utilitzar part del tresor per comprar equip o per subornar qui calgués, però no era l’estratègia principal del culte, que preferia enganyar o estafar.
  • Fortaleses: els foscos tenien poders que els permeten moure’s sense ser vistos, enganyar sense ser descoberts, i aprofitar la foscor de la nit en el seu benefici.
  • Debilitats: els foscos no eren grans lluitadors, i els seus poders no funcionaven durant el dia.
  • Ganxos: el culte feia sacrificis humans de tant en tant; rescatar una víctima pot ser una aventura assequible i interessant.

Entrades relacionades

Entrades sobre la Foscor.

Mencions

La imatge està extreta de Game.Icons.Net i està feta per Vicious Speed.

 

 

Anuncis

Quant a Roger Trobanoms

Roleplaying Master, playing Fate Core in a Medieval fantasy setting of his own creation.
Aquesta entrada s'ha publicat en Montorcan, Organitzacions i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s