Sobre aquest blog

Aquest és el blog sobre jocs de rol en viu i en directe de Jason Trobanoms. La meva experiència en el món del rol va començar amb Dungeons and Dragons, i al llarg dels anys ha continuat amb Advanced Dungeons and Dragons 2a ed., i algun tast de Paranoia, el World of Darkness (Vampire, Mage, Werewolf), Rolemaster, Star Wars, Star Trek, i D20 i GURPS. Actualment jugo amb un sistema propi: FIVE el Joc de Rol.

La meva intenció en aquest blog és la de donar eines a d’altres Directors de Joc, especialment aquells que treballen per construir les seves pròpies campanyes. Per tal d’aconseguir-ho, em proposo seguir les directrius següents:

  1. Les entrades han de tenir un caire pràctic, i han de ser de fàcil aplicació en d’altres campanyes.
  2. Les afirmacions que fem en les entrades han d’estar basades en la pròpia experiència, o bé han d’estar fonamentades en algun tipus d’anàlisi de la literatura.
  3. Les entrades han de ser curtes. En la mesura del possible, haurien d’ocupar com a màxim l’equivalent a una pàgina (unes 400 paraules). Si cal es dividiran els temes en diverses entrades.
  4. Els conceptes s’han d’aclarir, sempre que sigui possible, amb gràfics explicatius. Evitarem però les imatges “per fer bonic”.
  5. Tot i que farem referències al sistema GURPS, les entrades han de ser el més aprofitables possibles per qualsevol altre sistema.
  6. Finalment, donarem prioritat a la qualitat per sobre de la periodicitat, i les entrades tractaran sempre sobre el tema d’interès d’aquest blog, evitant les digressions i reflexions personals sobre altres temes.

Si voleu contactar amb nosaltres, disposem d’un compte de correu (trobanoms@gmail.com), d’un compte de twitter (@trobanoms), i d’un compte de delicious on hi desem adreces d’interès sobre jocs de rol (http://www.delicious.com/trobanoms).

Tot el material de creació pròpia que es publica en aquest blog té una llicència Creative Commons-Attribution (CC BY). La imatge de la capçalera és un antic quadre sobre els cavallers de la taula rodona del Rei Artur.

Qualsevol comentari o suggerència serà benvingut!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s