Campanya de la ciutat sense sol: l’entorn i els protagonistes

Aquesta campanya l’estem jugant completament en línia, utilitzant el web roll20.net. Hi participem Jordi C. (com a director del joc), Patxi P. (Dhiöneg Dhöbredja, gràcies P. 😉 ) i Roger G. (Roffa de la Mortalla). La campanya va començar a l’estiu del 2020 i s’ha de reprendre a la tardor. No hem portat un diari de campanya i amb aquesta entrada volia fer un resum del què ha passat fins ara.

Podeu veure les entrades posteriors aquí:

Mordrenor de Morderia

L’acció de la campanya comença a la ciutat de Mordrenor, capital de Morderia. És una ciutat famosa pel fet que sempre hi és de nit.

Mordrenor

La ciutat respòn a la descripció següent.

La Capital de la Región de Morderia es una enorme metrópolis considerada la cuna de las fuerzas de la oscuridad en el continente. Mordrenor está actualmente bajo el control de los Caballeros de Morderia, una orden de caballería supeditada al culto a Erin, Diosa de la Oscuridad, a su vez bajo las órdenes de Aelaza, una jovencísima y enigmática sacerdotisa con sangre Draal.

Pese a estar baja el control de una orden oscura, Morderia hace tiempo que presenta estabilidad política, y comercial, pero la mayoría de sus habitantes creen que es cuestión de tiempo que un nuevo mal se alce de nuevo. Destaca el monumental Castillo de Mordrenor, situado al norte del casco antiguo de la ciudad, próximo a los escarpados acantilados, y que permanece abandonado desde hace cientos de años. Cuenta la leyenda que el castillo tiene vida propia y aguarda pacientemente a que un tirano digno de su majestuosidad lo reclame de nuevo para anegar Leggend de oscuridad una vez más.

Al igual que ocurre en toda la Región de Morderia, pesa sobre Mordrenor la Maldición de la Noche Eterna, por lo que la ciudad vive envuelta en una noche perpetua.

Protagonistes

Els dos personatges protagonistes són els següents.

Roffa de la Mortalla

Roffa de la Mortalla

Roffa és una felínida de pèl negre i ulls daurats. Sempre du una capa i roba negra, i no porta armadura ni armes visibles.

Roffa era una de les filles d’una família important en un petit poble. Roffa havia mostrat el seu interès per la màgia, quan era jove, però els pares la van obligar a aprendre l’ofici de pagès per supervisar les seves terres.

Els seus pares estaven enemistats amb l’església local, dedicada a Erin. Els sacerdots van saber esperar el moment per tornar-s’hi. Va ser durant un atac al poble. Un petit grup de soldats van posar-hi setge, i els sacerdots van posar tot el poble en contra de la família de Roffa, que va ser expulsada i lliurada als enemics.

Després del desastre, Roffa va ser feta presonera pels soldats enemics i venuda com a esclava d’una família rica a la ciutat de Mordrenor. Al cap de poc temps, Roffa es va escapar. Va convertir-se en una noia dels carrers, que vivia de pidolar i de robar menjar, fins que la Companyia de la Mortalla la va acollir i la va convertir en el què és ara: una ombra de la ciutat.

Dhiöneg Dhöbredja

Dhiöneg Dhöbredja

Dhiöneg pertany a l’estranya raça dels dhampirs, i a més forma part del culte secret al buit. Va néixer i créixer a la regió de Morderia, i ha viscut amb la seva família fins que una visió l’ha dut a la capital, Mordrenor.

Quant a Roger Trobanoms

Roleplaying Master, playing Fate Core in a Medieval fantasy setting of his own creation.
Aquesta entrada s'ha publicat en Sessions i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.