Els coiots d’Elrood #4: Armes rebels a Paran

Aquesta sessió la vam jugar el dijous 02 de març de 2023 a l’Espai Jove Fontana de Gràcia. Els personatges que hi van participar van ser:

  • Wiki’Too (Aitor B.) (Briball Terrier)
  • Drombitt Kruck (Eloi) (Múscul Gamorreà)
  • Evernic Wellvida (Carles) (Pilot Humà)

El grup es troba a Lanthrym i intenta contactar amb els grup criminal dels Minotaures, però no ho aconsegueix. Recorren a un contacte perquè els proporcioni feina i els en dóna: han de portar un carregament força abultat a les ruïnes de la ciutat de Paran, al planeta Derilyn. L’encàrrec és molt perillós perquè el planeta està en zona militar imperial restringida.

El grup carrega licor gamorreà per dissimular, i compra una ruta alternativa per arribar al planeta. Quan hi arriba és interceptat per una patrulla, però aconsegueix passar-la sense més inconvenient. Un cop ja sobre les ruïnes de Paran, el Correcamins és interceptat per un caça imperial Skypray però aconsegueixen destruir-lo sense rebre danys.

Lliuren el carregament, que resulten ser armes per als rebels amb seu a les ruïnes de l’antiga capital destruïda per l’imperi. Poc després s’assabenten que s’ha establert un bloqueig al planeta, i que ningú en pot entrar ni sortir.

Quant a Roger Trobanoms

Roleplaying Master, playing Fate Core in a Medieval fantasy setting of his own creation.
Aquesta entrada s'ha publicat en Sessions i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.